onsdag 1 december 2010

Staden

Idag känner jag mig glad, det har varit en bra dag idag. Eller i alla fall efter skolan. Skolan har bara varit jobbig. Matteprovet som jag gjorde var svårt och jag hann inte bli klar med det och engelskaskrivningen blev bara flummig och konstig. Sen så råkade jag lägga mina gympakläder i toaletten istället för på. Så gympatröjan blev blöt.. Trodde locket var stängt men det visade sig att det inte var det, så jag fick panik när jag såg att kläderna låg i toaletten. Fail Matilda, bra jobbat! Men idrotten gick bra ändå och jag välkomnar hjärtligt träningsverken som börjar smyga sig på i lår och armar.
Efter skolan drog jag som sagt till stan där jag mötte upp finaste Emelie. Blev en trevlig dag där med henne och jag hittade mig en klänning till nyår som jag gillar starkt. Fick även med mig två par skor hem för ynka 150 kronor tillsammans och jag lyckades faktiskt hitta en julklapp som faktiskt var syftet med att åka in till stan. Så jag känner mig nöjd efter dagens köp! Trots att plånboken blev lite tunnare, men det är sånt man får räkna med efter en dag på stan.

Emelie och jag, vi är goda vänner. osv, osv.





Nu blir det att se senaste avsnittet av OTH och sen ska jag sova, slagga, krypa till kojs, sussa, knoppa in. Ja, ni fattar!

//Matilda

Staden - Elefant

2 kommentarer:

  1. Klänningen var super fin! Och skorna med! Du kommer vara hur fin som helst på nyår ju! Och tack för igår! Det var riktigt trevligt! <3 :D

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket :) Både du, jag och Emma kommer vara supersnygga på nyår ;) Snyggast av alla!!
    En riktigt trevligt dag! Tack själv <3

    SvaraRadera