torsdag 23 december 2010

greatest time of year.

Har tillbringat kvällen på Liljas Lustgård vilket har varit fasligt trevligt. Hela familjen Carlsson var hemma och vi fikade och sjöng en massa och diskuterade även en hel del olika grejjer. Tackar de för en mysig kväll.

Idag har jag faktiskt varit väldigt kReaTiV. Jag har pysslat och gjort klart några julkort och så, jag har städat toaletterna, klätt granen, diskat, varit på affären och lite sånt. Så har faktiskt inte tagit det lugnt och legat i sängen och degat så mycket idag, har varit skönt.







Igår satte jag även upp massa bilder på min vägg, tycker att det blev väldigt bra actually. Roligt med bilder.




Imorgon blir det ännu mer städning och pyssling och matlagning och sånt så här innan julafton. Ska även hinna med att träffa Emelie och Emma och vi ska byta julklappar och ha "minijulafton" då vi öppnar paketen. Är jättenervös för vad jag ska få av dom. Jag har frågat om de tror att jag ska bli glad för det, och det tror dem. Sen frågade jag om de skulle bli glad för det. Men det skulle de inte bli!! Vad kan det vara för någonting som jag blir glad för, men inte dom??? Aaa, jag är nervös och jätte, jättenyfiken.

Nu måste jag sova, måste ju upp tidigt imorgon om jag ska hinna med allt.

pusss, godnatt //Matilda

1 kommentar:

  1. Jag är ju med på en bild :D va gullig du är Matilda. Och superfint blev det :D
    Love ya!

    SvaraRadera