söndag 16 september 2012

Saknad.

 Har haft en riktigt super helg kan jag säga. Eftersom Emelie flyttar till London som sagt nästa måndag så tillbringades helgen med henne. Har haft så otroligt kul! Fredag blev jag bjuden på mat hemma hos henne med hennes familj. Super trevligt, fick köttfärspaj med kantareller och även en äppelkaka som emelie hade bakat :) Sedan drog vi två hem till mig och gjorde oss vackra och Sandra kom även förbi och räddade mig med en hårtork haha. Sedan blev det en jogging tur till bussen för att vi höll på att missa den. Men vi hann och väl på five var det en superkul kväll. Har alltid såå kul med den människan!!

Lördagen blev det bara att ta det lugnt senare på kvällen ringde vi Sandra så hon också var med och vi handlade gott och såg sen på skräckis, the pact, riktigt bra skräckfilm faktiskt. Se den!!

Sov hos Emelie för första gången, helt sjukt att vi känns varandra i 14 år och jag har aldrig sovit hos henne haha, men nu har det blivit ändring på det ;) Åkte in till stan vid 1 och köpte träningskläder. Sedan vart det buss till skolan vid 3. Och nu sitter jag här...

Det är inte för än nu som jag verkligen börja tänka hur mycket jag kommer sakna henne, varför har jag inte varit med henne mer? dumma jag!! Men förhoppningsvis kommer jag åka dit vecka 44, kanske, om jag har pengar till det och då påvägen ner kommer jag nig också hälsa på Dennis som jag också saknar så otroligt mycket! HATAR ATT SAKNA FOLK! det är så sjukt jobbigt!! Vill att han ska bo nära, allt skulle bli så mycket lättare då, hata distans... snälla flytta hit Dennis <3
Menmen, nu ska jag se på grinchen, vet jag är en tönt, men gillar barnfilmer dom är mysiga och jag blir glad av dom. Tjing på er, hörs snart igen säkert.




1 kommentar:

  1. Älskar dig min bästa Emma! <3 har haft en grym helg! Kunde inte ha blivit en bättre sista helg hemma!

    SvaraRadera