fredag 3 april 2009

"Barnvakt"

Tjalå, sitter just nu vid datorn hos min kusin och hennes man. Borde egentligen sova nu men jag gör massa quiz på facebook vilket är ganska intressant?... Not. Idag har jag först varit på skolan och haft det ganska trevligt. På matten jobbade jag halva lektionen, sen andra halvan av lektionen låg jag på golvet och lyssnade på musik och halvsov. Sen efter skolan åkte jag in till stan för att sen följa med min kusin hem till henne. Så när vi kom hem hit lekte jag med mitt kusinbarn Hjalmar ett tag, han är verkligen hur söt som helst!
Jag matade honom,
bytte blöja,
åt supergod mat (potatisgratäng och kotletter),
duschade,
gick till Coop,
kom hem hit och såg på "så ska det låta" (eller vad det nu heter),
såg på talang,
såg på "just my luck",

och nu sitter jag här.
Så jag har haft en ganska trevlig dag. Och imorgon blir det också trevligt, gå på bio och se monsterVSaliens i 3D med William, få min telefon utbytt (igen, men äntligen en annan modell), fara på möte på pingst och sen kalas hos Ludvig. Så det blir riktigt kul. Och sen har jag bara två dagar kvar i skolan sen får jag påsklov och far till fjällen och chillar järnet :), ska åka/köra massor av skoter och ha supertrevligt med mina kusiner.

Men nu måste jag verkligen sova, ska upp tidigt imorrn och leka med Hjalmar. Godnatt. Sovgott //Matilda

PS. Varför skriver du aldrig Emma?? Dålig stil.
Ni är dåliga på att kommentera ju, vi vill att fler kommenterar, tror inte det är så många som läser bloggen men. Ni som gör det kan kommentera! DS.

1 kommentar:

  1. Chill dag/dagar!
    Lördagen blev riktigt nice. Mötet var ju minst lika bra som ett lappismöte enligt mig :)

    SvaraRadera