söndag 31 maj 2009

Steeeeek

Helt sjukt varmt det har varit idag!! Jag satt och väntade på bussen (som aldrig kom) och jag höll på att svättas ihjäl. Fast jag fick nog lite färg för jag satt där i minst en timma och stekte och körde rubikskub som jag förresten har slagit ett nytt rekord i - 57 sekunder :).. är ganska stolt.

Sjöng ju som sagt på dop idag och det gick bra. Var bara väldigt nervös innan för jag hade ingen aning om vart kyrkan var någonstans och var jag skulle hoppa av med bussen eftersom den körde någon annan väg, men det gick bra. Jag fick en bra beskrivning om hur jag skulle göra :) sen så var det inte alls långt från att jag hoppat av bussen till kyrkan, bara ner för en backe. Jag kom till kyrkan 2 timmar för tidigt så medan jag väntade på att tiden skulle gå sms:ade jag och körde rubikskub en massa. Sen sjöng jag och det gick bra, fick massa beröm efteråt också! Och fick även 50 kronor mer än vad vi hade sagt.. och på dopet så var det en kille som jag tror är känd. Men jag kom inte på vad han var känd för :P

Festkvällen som var ikväll för konfan blev också riktigt lyckad :) Tyckte iallafall jag, och vårat drama blev ju nice. Var ganska nervös och sådär, men det gick bra ändå!
Och imorrn är det avslutning för konfan, tråkigt att det är slut.. men men. Det kommer ju en ny kull till hösten så.

Men som sagt så är det avslutning imorrn och det innebär att vi ska vara halv nio på kyrkan... så jag kanske borde tänka på refrängen och gå isäng nu så jag orkar ta mig upp! Och allting snurrar runt i huvudet nu pga att jag är så trött.. inte kuuul.
Godnatt

//Matilda

PS. Idag Lördag, fyller Simon Marksén år. GRATTISGRATTIS!
Och Imorgon (jag säger imorgon eftersom jag inte har gått isäng än) söndag så fyller Simon Borgemo år. GRATTISGRATTIS! DS.

1 kommentar: