onsdag 14 januari 2009

Goda nyheter!!

Idag har varit en bra dag!! Jag gick och la mig 20.40 igår så i morse var jag inte alls så trött. Allt har varit possetivt idag, eller nästan allt! Jag har inte varit irriterad på nån idag som jag brukar vara i vanligtvis. På slutet av dagen hände det bästa! jag fick nya betyg :D Mina förra hade dom skrivit fel på så jag har mycket bättre betyg nu :D förut hade jag 215 pöäng, nu har jag 230 :D Bara 35 pöäng kvar tills jag kan gå musik på midgård!! Måste höja mig i 5 ämnen, får se hur de går!
På tal om gymnasie val! Jag kan inte bestämma mig om jag vill gå musik på midgård eller om jag vill gå ur och mikro på lilja. Det är flera +:sidor på lilja men jag vill gå musik också! Det är helt sjukt att man måste välja nu vad man vill bli i framtiden.

Jag har mycket jag längtar till just nu :) Nu ha mamma fixat sånglektioner och jag börjar på måndag. Är lite nervös men det kommer nog gå bra...hoppas jag :P Andra saken jag längtar till är hundkurserna. så sjukkt roligt det kommer bli. Jag, Amanda och Malou... kulkulkul!! Kommer kännas lite konstigt att komma dit med Nelson och inte med Cocos :/ saknar han!!
Tredje saken är sportlovet. Jag ska vara i Stockholm hos min syster hela sportlovet och vi ska göra massor med kul :D Fjärde och sista saken... Jag och Matilda m. familj kanske ska på solsemester :D HOPPAS,HOPPAS,HOPPAS!!!! Skulle vara hur kul som hellst och då skulle jag ha nån att bada med :D Nu gäller det att spara pengar :P

Aja, ska göra läxa nu! hare // Emma

2 kommentarer:

  1. Du gick inte och la dig 08:40 Emma. för du var i skolan hela dagen. klockan måste ha varit 20:40! xP

    SvaraRadera
  2. Vart ska du ta sånglektioner? :)

    SvaraRadera