tisdag 23 juni 2009

Midsommarhelgen

Under midsommar var mina föräldrar i Vindeln på middag och jag kände inte så mycket för att följa med dit så jag bjöd in mig själv till Carlssons och fick följa med till deras stuga. Det var roligt. När vi kom dit vid ett fikade vi direkt, riktigt gott fika. Blev otroligt mätt. Vi drog vidare till Stadion där vi fick varmkorv med bröd. Vi var kvar där ett tag sen följde vi med till Landströms stuga och där var vi bara och chillade ett tag. Vi gick tillbaka till Julles stuga vid middagstid och åt en fantastiskt god midsommarmiddag som innehöll sill, potatis, jordgubbssallad, mackor, lax och mycket mer. Till efterrätt fick vi jordgubbar, glass och grädde!
Som alla gånger då man är i Ockelsjö i Julias stuga så måste man ut och ro med Hajen, och efter maten så kände vi att det var dags. Så vi tog på oss flytvästar (som vi nu måste ha med tanke på vad som hände sist) och for ut på en roddtur. Turen blev inte så lång eftersom vi hörde att de i Landströms stuga var utomhus, så vi parkerade vid deras brygga och hängde i deras stuga ett tag. Där fick vi rabarberpaj och glasstårta vilket var galet gott. När fikat ytterligare en gång hade sjunkit ner i magen rodde vi tillbaka till Julias stuga, och på vägen tillbaka fotograferade vi även lite grann.

Solnedgången

Juliaaaaaa!

Tillbaka i stugan så spelade vi Malarky med hennes familj och åt ostkrokar, nötter och godis. Eller jag och Julia åt inte godis eftersom vi har ett godis- och chipsförbud.
Jag förlorade i Malarky som alla andra gånger tidigare...förutom en gång. Efter spelets slut kände vi oss trötta och vi gick till den mindre sovstugan och började bädda. Jag, Julia och Johanna. Innan vi somnade låg vi och sjöng och pratade ett bra tag och hade det riktigt trevligt.

Lördagen såg ut som följande att vi vaknade vid 12, åt frukost. Fikade kort därefter, vilade, jag löste korsord, vi solade, gick på promenad, åt middag, åt efterrätt, kom hem, duschade, for till Ludvig och såg på Rocky III och IV, for hem, Emelie och jag sov i husvagnen och låg uppe och pratade till halv fyra :).

//Matilda

1 kommentar: