tisdag 19 maj 2009

Samuel Ljungblahd!

Äntligen har vårat internet kommit tillbaka, har varit borta sen i lördags. Tänkte skriva i söndags och gratulera Emma på hennes dag och berätta lite om Samuel Ljungblahd konserten, men eftersom vi inte hade något internet så gick det ju inte. Men vi kan ta det nu istället.

GRATTIS älskade Emma på din dag!!!

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!


Sen kan jag berätta kort om konserten med Samuel också. Han är ju hur grym som helst. Och det svängde ganska rejält ett tag där, han hade två gospelkörer med sig också dom var drygt 100 stycken kanske! :)
Sen hände det en rätt så pinsam grej också...,
Det var så här att jag och Emma satt längst fram längst ut på kanten mot gången i mitten, alltså var Samuel kanske en meter ifrån oss. Och efter att han kört kanske 2-3 låtar börjar han prata och står lite vänd åt vårat håll, så då tänkte jag passa på att ta ett kort på honom med min mobil. Men självklart så ser Samuel det och säger då i micken "Vänta ett tag bara." Sen tar han mickstativet som stod i vägen mellan kameran och han och gör världens posé framför kameran. Och säger sen "facebook nästa." Det var väldigt pinsamt! Sen börjar alla skratta och applådera. Jag kände att jag bara ville sjunka genom jorden, blev illröd i ansiktet.. Fy så pinsamt alltså. Men nu har jag iallafall en bild då han kollar in i kameran ;)

Sen när vi kom hem kom Emelie till oss och jag, hon och Emma hoppade lite studsmatta. Sen fick vi komma till misshan och se slutet av eurovision song contest fast det var 16+ :) och jag tyckte att den rätta låten vann.

Söndag såg ut som så att jag först for till Amanda för att få min present av henne och Emma. När jag kommer dit får jag först ett paket som jag nervöst öppnar som jag alltid gör när jag får paket och jag måste öppna de när folk kollar på. I det paketet var det två små lurviga gosedjurshundvalpar. Och då får jag den klassiska kommentaren när man får sånt: "Du har ju alltid önskat dig en hund, så här får du det." Jag trodde att det var det ända paketet så jag säger tack och att dom var väldigt söta. Sen börjar dom skratta och tar fram ett till paket och säger: "Nä, vi skojade bara. Här är ditt riktiga paket". Jag blir väldigt lättad och tar emot paketet och öppnar det. I det paketet var det en ring som inte såg ut att vara jättedyr. Men direkt jag öppnar den säger Emma: "Visst är den fin?, den var väldigt dyr!" Vad ska man säga då.
Jag log lite försiktigt fast jag inte riktigt trodde att den hade varit så dyr. Sen börjar dom tokskratta igen och tar fram ett till paket och säger: "Nä, här är ditt riktiga paket". Glad blir jag då och nästan sliter upp papperet för att jag förstått vad som var där i. Och så sant som jag tänkte så var det Vännäs SMU-tröja. Då blev jag glad på riktigt för presenterna!! :)

Idag hade vi spanska prov (vilket inte gick så bra) och nationella muntligt i matte. (Det gick desto bättre).
Och idag var även sista dagen för mig den här veckan. För imorrn drar jag till Hemavan :), längtar så vansinnigt mycket!!!!!!!!!!!!
Hoppas bara att jag inte blir mer sjuk eftersom jag ska sjunga typ varenda kväll där på andakterna. Så hoppas istället att förkylningen försvinner..

Nu kommer lite bilder från konserten:


Samuel Ljungblahd


Hans dotter kom fram till honom och hon var sjuuuk söt!!


Det var en stor kör!

Han är ju så grym!

...

Emma var typ 5 cm ifrån honom,, coolt!

Efteråt tog jag och Emma some bilder.

Sötast i världen!


:)


//
Matilda

2 kommentarer:

  1. Simon Marksén20 maj 2009 kl. 09:32

    Aaw :D
    Så himla roligt att han gjorde en pose! :D
    Min bror och hans fru är kompisar till honom! :D
    Han är så himla grym på å sjunga! :D

    SvaraRadera
  2. Haha,, ja det är väldigt kul så här i efterhand. Men sjukt pinsamt då!!!
    okej, trevligt. Det är min bror också!
    Att han är.

    SvaraRadera