söndag 15 november 2009

Du vet..

..att den där bullen är din fiende och kommer vara det i fem år?!

Den meningen är ett bevis på att vi var väldigt trötta igår. Men vi hade dock väldigtväldigt kul. Tror vi skrattade mer än vad vi sa ord faktiskt. Igår sov jag, Emma och Emelie hos Malou. Vi kom dit runt sju, åt en riktigt god middag runt åtta-halv nio. Sen typ satt vi och pratade hur länge som helst, vi tog in hästarna och gav djuren mat, vi gick in, Emma hittade sin mobil som var alldeles söndertuggad pga Seplin(stavning?), när Emma insett att telefonen inte skulle funka igen vände hon saken till den ljusa sidan och började pilla upp telefonen för att kolla vad som fanns inuti. Efter att hon pillat upp hela telefonen gick vi till bagarstugan och eldade lite, jag lärde även Seplin ett nytt trick som kallas för "Gå under bordet" ;), riktigt stolt.
Vi gick in och åt våran fantastiskt goda "kladdkaka" med skumtomtar i och drack julmust, mums. Sen satt vi och skrattade ett tag till innan vi bestämde oss för att gå upp och bädda. Sen somnade vi kanske runt två tiden skulle jag tro :)
I morse fick vi en riktigt god frukost också, nybakat tunnbröd. Ja, för att sen sammanfatta den här kvällen med två ord så är det "Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt kuuul!!"

Jag fick förresten en parfym av mamma nu när hon kom hem från Gran Canaria, Calvin Klein - one summer. Den luktar väldigt gott! Tack Mamma!

Tänkte avsluta det här inlägget med några citat från i helgen och några bilder.

"Snygga ögonbryn"
"Tolla!"
"Retard Matilda"


Den goda kycklingen ;) Haha


Zeplin :)


Söndertuggad mobil


Pyssel


Emmas verk!


Den goda kladdkakan


Sötnosar <3


Jag gillade kladdkakan


God glögg till frukost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar